nlc.hu
Aktuális

319 milliót nyert a vesztesnek ítélt sorjeggyel

Ki akarta dobni a 319 milliót érő lottószelvényt

A nő az egyik szelvényről azt hitte, hogy nem nyert, de szerencsére az utolsó pillanatban még újra ellenőrizte.

Titkon mindannyian vágyunk arra, hogy egy napon majd mi legyünk azok a szerencsések, akik beválthatják a nyertes lottószelvényüket. Vannak, akik szinte minden egyes nap szerencsét próbálnak, majd árgus szemekkel vizslatják, hogy vajon mikor hirdetik ki a telitalálatukat. Ennek ellenére akadnak olyan esetek, ahol például 4 hónap múlva jut eszébe a nyertesnek, hogy milliomos lett, de olyanról is hallhattunk már, miszerint egy családanya a 12 millió dolláros lottószelvényt dobott a szemétbe. 

Egy michigani nőre azonban rámosolygott a szerencse, miután kiderül arról a lottószelvényről, amit korábban vesztesnek ítélt meg, hogy valójában 925 434 dollárt, azaz körülbelül 319 millió forintot ér.

A 36 éves nő azt mondta a michigani lottótársaság illetékeseinek, hogy néhány hetente ellátogatnak az üzletbe a kaparós sorsjegyek miatt, amiből jól be is raktároznak. Elmondása szerint az egyik szelvényről azt hitte, hogy nem nyert, majd egy hirtelen felindulásból úgy döntött, hogy a vállalat applikációjával beszkenneli, mielőtt még azonnal kidobná – írja az Upi.com.

Amikor a 925 434 dolláros összeg megjelent a képernyőn, azt hittem, valami nincs rendben a szkennerrel. Újra megnéztem a jegyet, és amikor láttam, hogy tényleg nyertem, elképedtem

– mesélte a szerencsés nyertes. 

Lottók

Ki akarta dobni lottószelvényét, majd rájött, hogy 319 millió forintot nyert (Fotó: Depositphotos)

Amikor a nőt a pénzösszeg felhasználásáról kérdezték, elmondta, miszerint a már meglévő autóját szeretné teljesen kifizetni, továbbá a nyugdíjcélú megtakarítás is a tervei között szerepel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top