nlc.hu
Életmód

Ettől a lottónyertestől lehet tanulni, így fektette be a pénzért

Ez a férfi nagyon ügyesen fektette be a lottónyereményét

Cliff Little azonnal nyugdíjba vonult, ahogy megkapta a nyereményét.

2019-ben az észak-queenslandi Cliff Little egyik napról a másikra lett milliomos, miután begyűjtötte a Powerball jackpot teljes összegét.

40 millió dollárral (több mint 13 milliárd forint) lett gazdagabb.

A 9 News ausztrál hírcsatornának adott interjújában Little elmondta, hogy először nem akarta elhinni, hogy ilyen hatalmas szerencséje volt, és tényleg övé lett a hatalmas nyeremény.

Az ausztrál nem teketóriázott sokat, gyorsan nyugdíjba vonult, majd vásárolt egy elegáns Toyota Supra sportkocsit, ingatlanokat a gyerekeinek, és versenylovakat.

Utóbbiak jövedelmező befektetésnek bizonyultak, és bár Little jó játéknak tartja a lottót, a lovas kupákat azért jobban szereti a pénznél.

lottósorsolás

Fotó: Unsplash

Jelenleg az egyik legjobb és egyben legjövedelmezőbb versenylova, Cifrado. A hírek szerint az állat eddig elképesztően sok, 881 000 dollárt (több mint 301 millió forint) hozott neki.

A News.com.au szerint Cifrado a hétvégén a “tekintélyes 1 millió dolláros JJ Atkins Plate at Eagle Farm” versenyen indul – miután korábbi lóversenyeken egymás után első helyezéseket ért el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top