nlc.hu
Életmód

Öt találata volt a lottón, mégsem nyert

Mind az 5 lottószámot eltalálta, mégsem nyert semmit

Egyszerre volt óriási szerencséje és hatalmas balszerencséje!
Lottóötös és síró nő

Vannak, akik egy életen át próbálják eltalálni mind az öt lottószámot, mégsem járnak sikerrel, Rachel és Liam azonban mindössze pár hét után ütötte meg a főnyereményt. Elsőre legalábbis úgy tűnt…

A 21 éves Liam McCrohan és barátnője, a 19 éves Rachel Kennedy arról álmodott, hogy egy napon Fortuna a kegyeibe fogadja őket és rengeteg pénzt nyernek a lottón. Összeállították a szerintük nyerő számkombinációt és január óta hétről-hétre meg is játszották. Csak a február 16-i sorsolásig kellett várniuk arra, hogy a számaikat kihúzzák, amiről Rachel értesült elsőként, az adott héten ugyanis ő volt az, aki egy applikáción keresztül kitöltötte a lottószelvényt.

Amikor ellenőrizte a kihúzott számokat, alig hitt a szemének, aztán mikor tudatosult benne, hogy mi történt, ujjongva hívta fel az édesanyját és a szerelmét, hogy megossza velük a nagy hírt. Az anyukája először azt hitte, a lánya csak viccel, de aztán ő is vele örült, akárcsak Liam, aki azonnal tervezgetni kezdte, milyen házat vesznek és milyen autókkal parkolnak majd be a garázsba.

Miután beavattam őket abba, mekkora szerencse ért minket, azonnal tárcsáztam az applikációban megadott, nagyobb nyeremény esetén használatos telefonszámot” – idézte fel a történteket Rachel. „Borzasztó hírt közölt velem az ügyintéző, aki fogadta a hívásomat: azt mondta, hogy látja a rendszerben, hogy megjátszottam a számokat és való igaz, hogy mind az ötöt kihúzták, az egyenlegemen azonban nem volt elegendő fedezet, így a virtuális szelvényünket érvénytelenítették” – mesélte a pórul járt nyertes.

Az öröm tehát csak rövid ideig tartott, a történtek pedig mindenkit fájdalmasan érintettek. Liam még Rachelnél is rosszabbul viselte a pofont: „Mindent elterveztem a legapróbb részletekig, a fellegekben jártam, hogy végre ilyen sok pénzt költhetünk el az álmaink megvalósítására. Egy kicsit talán jobban is elragadtattam magam a kelleténél, ezért különösen traumatikus volt szembenézni az igazsággal” – panaszolta a fiú, aki kevés reményt fűz hozzá, hogy egyszer újra ötösük lesz a lottón.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top