nlc.hu
Életmód

Vidéki kisvárosban él a lottónyertes, nem tudta titokban tartani a kilétét

Hiába kért névtelenséget a lottónyertes, aki egy 27 fős városkában lakik, kitudódott, ki ő

Negyedmillió dollár ütötte a markát egy coloradói nőnek, akinek rémálma vált valóra azzal, hogy fény derült a kilétére.
lottonyertes

Hogy ne tudják meg, ki is ő, a mindössze 27 lelket számláló városkában élő lottónyertes arra kérte a nyereményt kifizető irodától, hogy kizárólag a keresztnevét használják és sehol ne mutassák meg a fotóját.

Joanie rendszeresen lottózott, de korábban sosem nyert különösebben nagy összeget, ezért nem is törődött azzal, hogy mit szólnak a környezetében élők. Amikor most március elején Fortuna rámosolygott és negyedmillió dollárt nyert, komolyan izgulni kezdett azon, hogy mi lesz, ha a környezetében élők tudomást szereznek arról, hogy elvitte a főnyereményt.

„Hiába nem mutatták meg az arcomat a nyeremény átadásakor készült fotókon, biztos, hogy kiderül, ki is vagyok valójában” – aggodalmaskodott a szerencsés nyertes. 

Hozzá hasonló kétségek gyötörték az eddigi év legnagyobb nyereményét bezsebelő játékost, Edwin Castrót is, aki egy benzinkúton vásárolt lottószelvénnyel nyert nagyon sok pénzt: ő is szeretett volna távol maradni a rivaldafénytől, mégsem sikerült titokban tartani a kilétét.

Joanie egyébként alpakákat tenyészt, és vállalkozásába szeretné fektetni a hirtelen jött pénzt, ez az információ azonban még közelebb viheti a megoldáshoz azokat, akik tudni szeretnék, ki vihetett haza negyedmillió dollárt az egyik legutóbbi lottósorsolást követően.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top