nlc.hu
Család

Milliárdos felnőtt lett a jótékonykodó kislányból

Kislányként minden pénzét jótékonykodásra fordította, most elsőre ötöse lett a lottón

Igaz, hogy 13 év kellett hozzá, de megkapta méltó jutalmát a jótékonykodásáért a fiatal lány.
Lottómilliomos lány

Juliette Lamour mindössze 5 éves volt, amikor nővérével, Sophieval az összes félre tett pénzét jótékonykodásra fordította: a 2010-es Haiti földrengés áldozatainak megsegítésére ajánlották fel a körülbelül 16 ezer forintnak megfelelő összeget.

13 évvel később vette meg élete első lottószelvényét és azonnal óriási szerencs érte, ugyanis elvitte a főnyereményt, aminek köszönhetően milliárdos lett belőle! Az életét gyökeresen megváltoztató lottószelvényt a nagypapájához tartva vásárolta meg, csak azért ugrott be a boltba, hogy vegyen neki egy kis jégkrémet. 

Nem tudta eldönteni, hogy milyen ízű fagyival kedveskedjen neki, ezért felhívta telefonon a bácsit, aki azt mondta neki: „Most, hogy nagykorú lettél, vegyél egy lottószelvényt, tedd próbára a szerencsédet!” Juliette megfogadta a nagypapája tanácsát, igaz, azt sem tudta pontosan, hogy kell megnézni a nyertes számokat. 

Pár nappal később a munkahelyén nagy lelkesedéssel mesélték a kollégái, hogy valaki az ő városukból eltalálta az összes lottószámot és elképesztően sok pénzt nyert. Juliette a főnökét kérte meg, hogy nézzen rá a nyerőszámaira, ő pedig nem akart hinni a szemének: minden szám stimmelt, vagyis semmi kétség nem fért hozzá, a fiatal lány markát ütötte a hatalmas nyeremény!

Mint elmondta, a sok pénzből egyetemre fog menni és orvosi diplomát szeretne szerezni, méghozzá ösztöndíj nélkül, azt átengedi másnak, akinek nála nagyobb szüksége van rá. A pénzből utazgatni is szeretne, és minden bizonnyal jótékonykodni is fog!

Forrás: Via, Fotó: YouTube pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top