nlc.hu
Család

Nem szólt az asszonynak, hogy milliókat nyert a lottón

Kárpótlást kell fizetnie a férfinak, aki eltitkolta felesége elől, hogy lottómilliomos lett

Több mint 550 millió forintnak megfelelő összeget nyert, két évig titkolta a felesége elől.
Lottósorsolás

A nagy szerencse még 2021-ben érte a Zhou vezetéknevű kínai férfit, aki megütötte a főnyereményt a lottón, akinek még a nyereményadó befizetése után is busás összeg maradt a bankszámláján. Ennek ellenére inkább úgy tett, mintha mi sem történt volna, és a feleségének több éven át egy árva szót sem szólt a nyereményről.

A húgának és a volt feleségének még a nyeremény átvétele napján átutalt jó sok pénzt, hogy segítsen nekik lakást vásárolni, aktuális neje előtt azonban titokban tartotta a dolgokat. Hogy mégis hogy jött rá az asszony, azt egyelőre nem tudni, az azonban biztos, hogy azonnal benyújtotta a válókeresetet, és kártérítést követelt a férfitől.

A tárgyalásra két héttel ezelőtt került sor, ahol az asszony kérésének helyt is adtak, a nyeremény 60 százaléka őt illeti meg, egyrészt azért, mert még házasok voltak, amikor a férfi szert tett rá, másrészt azért, mert elhallgatta előle a lottóötöst. A kínai közvélemény maximálisan egyetért az ítélettel és nagyon helyteleníti Zhou tettét.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top