nlc.hu
Család

Kétszer is elvitte az ötöst a lottón egy férfi

Hallgatott a megérzésére, kétszer is elvitte a főnyereményt a lottón

Felhagytak jól bevált lottózási szokásaikkal, elképesztően sok pénz ütötte a markukat.
Mega Millions lottószelvényt vásárolnak egy boltban a virginiai Arlingtonban 2022. július 29-én

Nem kevesebb, mint 100 ezer dollárt nyert egy marylandi házaspár, két 1 dolláros lottószelvénnyel.

A szerencsés férfi azt mesélte, hogy a feleségével hosszú ideje mindig ugyanúgy vásárolják meg a lottószelvényeket: ő lediktálja a számokat, aztán az asszony megjátssza azokat.

A Black friday-en azonban a nőnek késő estig dolgoznia kellett, így kifutottak volna az időből a szelvényvásárlással. Jobb híján a férfire hárult a feladat, ahhoz azonban, hogy ki tudja fizetni, hogy szerencsét próbálnak, készpénzt kellett felvennie egy ATM-ből.

Nagy meglepetésére csupa 5 dolláros bankjegyet kapott, amit égi jelnek vett. A megérzéseire hallgatva kétszer játszotta meg a számaikat, amiket aztán egytől-egyig ki is húztak.

Nem is akart hinni a szemének, amikor meglátta a nyertes számokat, ezért felhívta a feleségét és megkérte, hogy olvassa be neki a nyerő számsort. A férfi örömében kiabálni kezdett, ujjongva tudatta a feleségével, hogy rengeteg pénzt nyertek. A pár azóta azt is eldöntötte, hogy a busás összeg egy részét jótékony célokra fordítja majd.

Forrás: Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top