nlc.hu
Család

Egy nő azt hitte telefonon szórakoznak vele, de tényleg milliárdos lett

A nő azt hitte, át akarják verni, amikor telefonon hívták, hogy milliárdos lett

Egy ausztrál nő elárulta, hogy az egész teste elzsibbadt a sokktól, amikor közel 10 milliárd forintnak megfelelő ausztrál dollárt nyert a lottón.

A hatalmas Powerball jackpot nyereményt, ami 40 millió dollár (majdnem 10 milliárd forint) egy Echucában élő nő nyerte el. Érdekesség a sztoriban, hogy a Powerball ügynökei megpróbálták felhívni a szerencsés nőt, hogy felfedjék neki, ő az egyedüli jogosult a hatalmas nyereményre, ám a hívásukra nem válaszolt, mert azt hitte, hogy átverésről van szó. Végül mégis felvette a telefont, és bevallotta, hogy egész teste elzsibbadt, amikor közölték vele a hihetetlen hírt.

Számozott golyók a lottóhúzáson

Óriási összeget nyert, de nem hitte el (Fotó: Unsplash)

„Istenem, nem tudom elhinni” – mondta egy nyilatkozatában, majd hozzátette: „Azt hittem, hogy átverés. Egyszerűen nem tűnt valóságosnak” – mesélte a LADBible-nek.

A férje azt kiáltotta örömében: „Istenem, felmondhatok a munkahelyemen.”

„Továbbra is dolgozni fogok, mert szeretem ezt a munkát” – mondta a Queensland állambeli Durackból származó anyuka, de azt hozzátette, hogy kivesz egy kis szabadságot, hogy a családjával lehessen.

Nem ők az egyetlenek, akik hatalmas nyereményre tettek szert. Egy brit nyertes az egész családját nyugdíjba küldte, miután több tízmillió fonttal lett gazdagabb. „Tulajdonképpen anyám, apám és a testvérem nyugdíjba mehetnek még ezen a héten” – vonta le a következtetést Hoyle, aki a LADbible fotóján pezsgőt is bont a győzelem hírére. Hozzátette, a bátyja és az anyja is egészségügyi gondokkal küzd, úgyhogy különösen örült, hogy nekik tud segíteni a nyereményével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top