Életmód

Saját magát és egész családját nyugdíjazza a 38 éves lottónyertes

Fiatal családapa nyerte a lottónyereményt, amellyel nyugdíjba küldheti az egész családját.

Már a koronavírus-járvány és a nyomában érkező korlátozások alatt jött a hír, hogy valaki megnyerte Nagy-Britanniában a nemzeti lottót, és 58 millió fontot (vagyis több mint 23,5 milliárd forintot) vihet haza. Egy darabig senki nem jelentkezett a nyereményért, aztán mégis: Ryan Hoyle-nak hívják a szerencsés embert, 38 éves családapa.

Most ő a 20. leggazdagabb lottónyertes Nagy-Britanniában. Azt mondja, először az édesanyját hívta fel, és mivel nem mert hinni a saját szemének, rögtön átment autóval a szüleihez. Kint maradt az utcán, nehogy megfertőzze őket, úgy adta be nekik az ablakon a lottószelvényt, ellenőriznék le ők is, hogy biztos az előző nap kisorsolt számok vannak-e ráírva.

Szerencsés kézzel játszott (Fotó: MTI / Mónus Márton)

Szerencsés kézzel játszott (Fotó: MTI / Mónus Márton)

Azok voltak.

„Tulajdonképpen anyám, apám és a testvérem nyugdíjba mehetnek még ezen a héten” – vonta le a következtetést Hoyle, aki a LADbible fotóján pezsgőt is bont a győzelem hírére. Hozzátette, a bátyja és az anyja is egészségügyi gondokkal küzd, úgyhogy különösen örül, ha nekik tud segíteni a nyereményével.

Jó hírek  a koronavírus idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top