Életmód

Tom Hanks felgyógyult a koronavírusból, megint van ideje jófejkedni

Tom Hanks egy nyolcéves, Corona nevű kisfiút vigasztalt meg, miután a gyerek megírta neki, hogy csúfolják az iskolában.

A queenslandi Aranyparton élő Corona De Vries azt követően írt Tom Hanksnek, hogy megtudta, őt és feleségét ausztráliai tartózkodásuk alatt koronavírus-fertőzés miatt kellett kezelni. A fiú a hírekre hivatkozva érdeklődött levelében Hankstől, hogy vajon jól vannak-e már.

Tom Hanks szelfizik

Tom Hanks szelfizik

Arról is írt a színésznek, hogy korábban szerette a nevét, de mostanában az iskolában koronavírusnak csúfolják, ami elszomorítja és feldühíti. Hanks válaszában, amelyet egy Corona márkájú írógépen írt, arról számolt be, hogy őt és feleségét, Rita Wilsont is megörvendeztette a levél. „Tudod, rajtad kívül nem ismerek mást, akinek a neve Corona – mint a Nap koronája” – fogalmazott a kétszeres Oscar-díjas sztár.

Hanks, aki köztudottan megszállott írógépgyűjtő, válaszával egy Corona írógépet is küldött a fiúnak. „Szerintem ez az írógép illik majd hozzád. Kérdezz meg egy felnőttet, hogyan működik. És a válaszodat írd majd nekem ezzel” – javasolta a színész. Az utóiratban még hozzátette, a Toy Story főcímdalára utalva: „Barátra találtál bennem!”

Tom Hanks, Rita Wilson és a koronavírus:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top