Zavarba ejtő előzetest kapott az élő szereplős Macskák-film

nlc | 2019. Július 19.
A klasszikus musicalből készült mozifilm karácsony környékén érkezik a mozikba, más kérdés, hogy szüksége volt-e a világnak rá.

Az Andrew Lloyd Webber nevével fémjelzett Macskák a világ egyik legnépszerűbb musicalje, amelyből most elképesztő sztárparádéval készül filmes változat.

A főbb szerepekben olyan nevek tűnnek fel, mint az autós karaokevideóiról ismert James Corden, Idris Elba, az Oscar-díjas Judy Dench, a Grammy-díjas Jennifer Hudson, a Gyűrűk ura és az X-Men-filmekből is ismert Sir Ian McKellen, de nem mehetünk el szó nélkül Taylor Swift, Rebel Wilson vagy épp a nyári fesztiválok egyik állandó szereplője, a sztár-DJ Jason Derulo feltűnése mellett sem.

A koreográfiáért az Egyesült Államokban óriási sikerrel bemutatott Hamilton című musical koreográfusa, Andy Blankenbuehler felel, míg a rendezői feladatokat az A király beszéde című drámát is jegyző Tom Hooper vállalta.

Mindezzel semmi baj nem lenne, ha a készítők nem érezték volna szükségét, hogy az egyébként rendkívül tehetséges szereplőgárdát ne öltöztessék tetőtől talpig számítógépes grafikába, amitől az előzetes kissé ijesztővé vált.

Exit mobile version