Palvin Barbarát így még biztosan nem láttad

nlc | 2020. Január 07.
Beszélgetés Tombor Zoltán fotográfus kiállítása kapcsán, és persze lesz tárlatvezetés is.

Tombor Zoltán fotográfus Hazafelé című első budapesti önálló kiállítása decemberben nyílt meg a Sociétében. A legújabb divat-dokumentarista sorozata egy mindannyiunk számára ismerős kelet-európai környezetben játszódó történetet mesél el.

Fotó: Société

„Sok művész és gondolkodó fogalmazta már meg, mit jelent neki az otthon. Titeket mind más és más érzés kerít hatalmába, ha az otthon szót halljátok. Az elmúlt években nekem a honvágy volt az otthonos érzésem. Ez a honvágy az, ami hazahúzott, és lehetővé teszi, hogy most itt álljak előttetek. Minden ezzel kapcsolatos érzésemet és gondolatomat a falakon látjátok”

– ezekkel a szavakkal nyitotta meg decemberben a kiállítást Tombor Zoltán.

Január 8-án a Sociétében a fotós Nyáry Luca író, slammerrel és Dragomán György íróval kiegészülve a kiállítás anyagáról és vizualitásáról beszélget, valamint arról, hogy mekkora erejük van a képeknek, és hogyan lehet képekben mesélni.

Fotó: Société

A beszélgetés után tárlatvezetést tart a művész Tombor Zoltán és a kiállítás kurátora, Sárvári Zita.

A beszélgetés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékotokat az rsvp@societebudapest.com címen tudjátok jelezni. Az ülőhelyek száma korlátozott. Kapunyitás 18:00 órakor.

Az esemény Facebook-oldala

Exit mobile version