Szerelem van a levegőben: Randijáratokat indít a tajvani EVA Airways

FEL | 2020. November 23.
"Repülj! Szerelem van a levegőben."

Ez a jelmondata annak a randijáratnak, amelyet a légitársaság karácsony, szilveszter és újév napján három szervez a Mobius utazásszervező céggel közösen.

Az EVA Air „faux travel” élményeket szervez, hogy teljesítse az emberek utazási vágyát. „Ha egyedülálló férfiak és nők utaznak együtt, az utazás szórakozásán kívül meg is ismerkedhetnek valakivel – mint egy romantikus film jelenetében” – mondta Chiang Tsung-Wei, a Mobius szóvivője a CNN Travelnek.

A járatokra 40-40 utas jelentkezhet, 20 férfi és 20 hölgy, az ülésrend sorsolás útján dől majd el, de ez csak irányadó, a fedélzeten szabadon helyet lehet majd cserélni.
A jegy 295 USA-dollárba kerül, mindhárom alkalommal háromórás sétarepülésen vesznek részt, amely a tajpeji Taoyuan repülőtérről indul és oda is tér vissza.

A napközbeni járatok Tajvan keleti partja mentén haladnak, míg a szilveszter éjszakai járaton, Tajvan kivilágított nagyvárosai felett fognak szállni. A repülőn persze lesznek programok is, a karácsonyin egy délutáni teázást, az újévi előtt egy reggelit, a szilveszteri előtt pedig egy gyertyafényes vacsorát terveztek a szervezők.

CNN

Kiemelt kép: EVA Air

Segítség, hol találok magamnak párt?

Exit mobile version