A tatai Platán Gourmet lett az Év Vidéki Étterme Díj nyertese. A Dining Guide történetében először 3 vidéki étterem – a Platán Gourmet, a Bisztró42 és az Anyukám Mondta Étterem – is az ország 10 legjobbja közé került.
Ha valaki sorban ki szeretné próbálni Magyarország legjobb vidéki éttermeit, országjáró gasztrotúra áll előtte: Tatán két étterem is várja, célpontja lesz Encs, Villány és a Balaton-part, ellátogathat Őriszentpéterre és Somlóvásárhelyre, és Esztergom legújabb éttermét is felfedezheti.
Mint arról korábban beszámoltunk, az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán a fődíjat idén is a Széll Tamás és Szulló Szabina séfek által vezetett Stand kapta.
(MTI)
Kiemelt kép: illusztráció, iStock
Olvass még hazai gasztrovilágról az nlc-n!
- „Írom fel a grammokat, és fecnikre rajzolom, hogy nézzen ki egy-egy fogás”
- Bíró Lajos: Nem állok le, különben meghalok
- Gianni Annoni: „A gyerek nem egy reklámeszköz”