Egész nap azon gondolkodtál, milyen szobrokat lehet kihozni az avokádóból? Akkor ismerkedj meg gyorsan Daniele Barresivel, a díjnyertes ételszobrásszal, aki többek között dinnyéből, sajtból és brokkoliból farag csodálatos alkotásokat. Az igazi terepe mégis az avokádó, amelyből olyan részletgazdag, nagy műgonddal elkészített barokk és rokokó kompozíciókat alkot, hogy az ember nem győz gyönyörködni bennük.
Az olasz művész a gyümölcs héját és magját is beveti, ahogy a koncepció megkívánja. Állatok, növények, nonfiguratív motívumok, vagy akár egy utalás egy TikTok-sztárra: mindent megold.
További képekért irány a My Modern Met cikke!
További cikkek a témában
- Hagymás-csokis keksztől a savanyúkáposzta-tortáig: íme a világ legbizarrabb édességei
- Sütőtök, amit hámozni sem kell – 3 recept hokkaido tökből
- Cékla, dió, sütőtök – 6 őszi recept, amit kár lenne kihagyni