200 milliót próbáltak kicsalni Lagzi Lajcsitól, most szabadlábon vannak

nlc | 2022. Június 03.
Az egyikük fia születésénél nem lehetett ott, a másikuknak a feleségét is traumatizálta az eljárás - panaszkodnak a zsarolás gyanúsítottjai.

Tavaly augusztusban egy ügyvéd és két társa 200 milliót kért Lagzi Lajcsitól, azt mondták, cserébe elintézik, hogy feleségével megússzák az ellenük zajló pert. A zenész nem dőlt be, a hatóságokhoz fordult, akik lefülelték a zsarolókat. Az egyik gyanúsított, K. K. házi őrizetet kapott, bűntársának, egy ügyvédnek pedig hetente kell jelentkeznie a rendőrségen. A kényszerintézkedés mindkettejüknél véget ért, szabadon járhatnak-kelhetnek – írja a Blikk

Az ügyvédnek, Puskás Ferencnek hetente jelentkeznie kellett a kapitányságon, míg K. K. lábán nyomkövető volt, s az otthonát sem hagyhatta el. Ennek vége, szabadon járnak-kelnek és védekeznek az ügyben. Puskás szerint eleve nem is volt logikus a kényszerintézkedés ellene, és ahogy lezárul a nyomozás, feljelenti Galambos Lajost. Megviselték a történtek, nemrég éjjel kellett elmennie otthonról egy ügy miatt (a férfi ugyanis szabadon praktizálhat), a felesége pedig nagyon megijedt, azt hitte, újra elvitték a rendőrök. K. K. pedig még korábban panaszkodott a lapnak, hogy a házi őrizet miatt nem lehetett ott fia születésénél.

Befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmény miatt a Központi Nyomozó Főügyészségen indult nyomozás jelenleg is folyamatban van, valamennyi gyanúsított szabadlábon védekezik – írta  a Központi Nyomozó Főügyészség sajtóosztálya. Galambos Lajos – akivel nemrég interjúztunk – szűkszavúan kommentálta a fejleményeket, annyit mondott, biztos benne, hogy a nyomozók a törvényeknek megfelelően járnak el.

Kiemelt kép: Smagpictures/Olajos Piroska

Exit mobile version