Sztárok

Milliókkal zsarolják Lagzi Lajcsit

Ötmillió forinttal zsarolják Lagzi Lajcsit. A levélíró azt állítja, alkut ajánlottak ismerősének, ha az a zenész ellen vall a bíróságon – írja a Blikk.

A Blikk értesülései szerint a zár alá vett vagyonú Lagzi Lajcsi ügyvédjét megkereste egy ismeretlen férfi. Állítása szerint egy ismerősének alkut ajánlott az ügyészség, ha terhelő vallomást tesz Lagzi Lajcsira. A férfi ellen büntetőeljárás van folyamatban, de ha együttműködik, mentesülhet a felelősségre vonás alól.

“Valóban felvette velem a kapcsolatot egy személy, aki az első megkeresésében egy súlyos jogsértésre hívta fel a figyelmünket. Állításának hitelességét azonban nem áll módomban ellenőrizni, így az illetékes hatóság tudomására kell hoznom a dolgot” – mondta dr. Fröhlich Krisztián, az országot hamarosan újra elhagyó Lagzi Lajcsi ügyvédje. A lap információi szerint azonban a levél írója csak akkor hajlandó feltárni a jogsértést, ha Lagzi Lajcsi fizet neki ötmillió forintot.

Milliókkal zsarolják Lagzi Lajcsit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top