Sztárok

Zár alá vették Lagzi Lajcsi vagyonát

A Budaörsi Járásbíróság zárolta az ingatlanok egy részét Galambos Lajos és társai ügyében.

Új fejlemény Lagzi Lajcsi ügyében: a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára pénteken elmondta, hogy a Budaörsi Járásbíróságon zár alá vétel elrendelése miatt indult eljárás G. L. és társai ellen. A Budaörsi Járási Ügyészség a gyanúsított ingatlanának zár alá vételét indítványozta, a lefoglalás a vagyonelkobzás és pénzbírság biztosítása érdekében szükséges.

Zár alá vettél Lagzi Lajcsi vagyonát

A bíróság keddi végzése csak az ingatlanok egy részét vette zár alá, bár az ügyészség többet szeretett volna. A Budaörsi Járásbíróság idén január 22-én engedte ki Galambos Lajost és egyik társát előzetes letartóztatásukból, arra hivatkozva, hogy már nem kell tartani a bizonyítás meghiúsításától és a bűnismétléstől.

A bíróság hozzátette, hogy az előzetes letartóztatás általános oka fennáll, de a kényszerintézkedés elrendelésének és meghosszabbításának alapját képező különös okai már nem.

Az ügyészség gyanúja szerint egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezték az áramot, a vizet és a gázt, majd megvesztegették az ellenőröket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top