Minden, amit már tudni lehet az És egyszer csak… 2. évadáról

nlc | 2022. Június 25.
Az új évad forgatása még az idén elkezdődhet. Néhány dolgot pedig már tudni is lehet róla.

Azt már március óta tudjuk, hogy az HBO berendelte a Szex és New York folytatásaként készült És egyszer csak… második évadát. Azóta már néhány konkrét információ is napvilágot látott a készülő évaddal kapcsolatban. Ezeket gyűjtöttük most össze.

Szereplők

A három főszereplő, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis egyaránt megerősítették, hogy visszatérnek a második évadra. A sorozat hivatalos Instagram-fiókján közzétett teaserben ezen felül afeltűnik még Nicole Ari Parker (Lisa Todd Wexley), Sarita Choudhury (Seema Patel), Mario Cantone (Anthony Marentino), Karen Pittman (Dr Nya Wallace) és Sara Ramirez (Che Diaz)  , ami arra utal, hogy őket is viszont láthatjuk majd a második évadban. Nagyon valószínű továbbá, hogy Miranda és Charlotte férje, illetve gyermekeik sem maradnak ki a történetből. 

Az első évad fináléjában Carrie megcsókolta munkatársát, Franklynt, aki így jó eséllyel szintén szerepet kap majd a folytatásban. „Semmit sem tudok a következő szezonról. Azt hiszem, ezek a dolgok még kidolgozás alatt állnak. Csodálatos időket töltöttem el a karakter megformálása során, szóval nem bánnám, ha úgy döntenének, hogy visszatérhetek” – nyilatkozta a Vogue-nak a figura megformálója, Ivan Hernandez.

Aki viszont fizikai vlaójában biztosan nem tér vissza a második évdra sem, az Kim Cattrall Samatha Jones szerepében. Michael Patrick King showrunner ugyanakkor a Variety-nek úgy nyilatkozott, virtuálisan továbbra is jelen lesz a sztoriban, ahogy az előző évadban is, péládul amikor szöveges üzeneteket váltott Carrie-vel.

„Varázslatos belegondolni, hogy Samantha újra velünk lehet, de nincs reális reményem, hogy Kim Cattrall valaha is újra megjelenhet” – fogalmazott King.

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon az első évadban (Fotó: Gotham/GC Images)

Cselekmény és bemutató

A készülő új évad cselekményét az előző szezonéhoz hasonlóan minden bizonnyal az utolsó pillanatig titokban tartják, így ezzek kapcsolatosan csupán találgatások vannak. Carrie vajon egyedül is sikeres lesz podcast-műsorvezetőként? Újabb könyvet ír? Összejönnek-e Franklynnel? És vajon hogyan alakul Che és Miranda kapcsolata, miután utóbbi úgy döntött, hogy utána utazik Los Angelesbe? Hogy mindezekre a kérdésekre megkapjuk a választ, arra bizony még jó ideig várnunk kell.

Az HBO Max még nem jelentette be az És egyszer csak… új évadának megjelenési dátumát, de a Varietynek adott interjújában Michael Patrick King annyit elárult, hogy a forgatás a tervek szerint 2022 októberében kezdődik, míg a premierre valamikor 2023 nyarán kerülhet sor.

via

Exit mobile version