nlc.hu
Szabadidő

Szex és New York szereplők akkor és most

Ennyit változtak a Szex és New York szereplői a legelső epizódjuk óta a legutolsóhoz képest

Te is minden héten azt várod, mikor érkezik az És egyszer csak... új epizódja? Akkor mit szólnál, ha két rész között felültetnénk a nosztalgiavonatra?

A Szex és New York mindig is nyári sorozat volt. A kultkedvenc premierje június 6-án ünnepelte a 25. évfordulóját, mikor is az első két epizód debütált az HBO-n. Talán akkor még maguk a készítők sem tudták, micsoda aranybányát sugároztak a tévében. Ahogy valószínűleg a négy szingli barátnőt alakító színésznőknek, Sarah Jessica Parkernek, Cynthia Nixonnak, Kristin Davisnek és Kim Cattrallnak sem volt fogalma arról, hogy ez lesz az a munkájuk, ami örökre bevési a nevüket a sorozattörténelembe. 

Azóta tehát negyed évszázad is eltelt, Carrie, Miranda és Charlotte azonban még mindig (vagy már megint?) a képernyőnkön flangálnak a legdivatosabb szettjeikben. Sajnos azonban Samantha már nem tért vissza az És egyszer csak… címet kapó rebootba – bár azt mondják, egy cameo erejéig a most futó második évadban mégis fel fog bukkanni mindenki kedvenc szabad szellemű szőkesége. Amíg ez megtörténik, mi minden héten rátapasztjuk a szemünket a tévére. Ugyanakkor valljuk be, hogy a csapat akkor volt teljes, amikor Samantha is még köztük volt, így mi néha sóvárogva gondolunk vissza a Szex és New York aranykorára. Ennek apropóján pedig úgy döntöttünk, megnézzük, mennyit változtak a főbb szereplők a legelső rész óta az És egyszer csak legutóbbi epizódjához képest.

Szex és New York
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top