nlc.hu
Szabadidő

Kim Cattrall nélkül folytatódik a Szex és New York

Samantha nélkül folytatják a Szex és New Yorkot

Tízrészes új évadot rendelt be az amerikai HBO Max a Szex és New Yorkból, és még az sem tántorította el őket, hogy Kim Cattrall jelezte, nem kíván részt venni benne.

Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) és Miranda (Cynthia Nixon) is visszatér a Szex és New York évtizedes kihagyás után forgatandó következő évadjában, aminek a címe már nem Szex és New York, hanem a széria egy ismert mondatát idézve And Just Like That… lesz – írta meg a Hollywood Reporter. A forgatást késő tavasszal kezdik meg New Yorkban.

Szex és New York Samantha nélkül (fotó: HBO)

Szex és New York Samantha nélkül (Fotó: HBO)

A sorozat ismert rendezője, Michael Patrick King is visszatér executive produceri szerepkörben, de a show sztárjai szintén kapnak executive produceri kreditet. Az eredeti sorozat megalkotója, Darren Star nem tér vissza, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy jelenleg szerződés köti a Viacom CBS csatornához, ráadásul pár hónapja azt nyilatkozta, hogy szerinte most a Tönkretehetlek című sorozat jelenti azt, ami annak idején a Szex és New York volt. Az új showrunnert és az írókat gőzerővel keresik. Kim Cattrall évek óta hangoztatja, hogy nem jön ki jól a többiekkel, különösen Sarah Jessica Parkerrel, így nem is annyira meglepő, hogy a folytatástól távol marad. Utoljára 2017-ben volt szó róla, hogy Carrie-ék visszatérnek egy harmadik mozifilmmel, de akkor a folytatás végül nem jött össze. És hogy miről szól majd a sorozat? Két éve Sarah Jessica Parker azt nyilatkozta, hogy szerinte a #metoo mozgalom feltüzeli Carrie-t, és íróként ez válna a fő témájává. Ez talán kiindulópontnak nem lenne olyan rossz. Az új évad premieridőpontjáról még semmit sem tudhatunk. A Szex és New York című sorozatot Candace Bushnell 1997-ben megjelent könyve nyomán indította el Darren Star. Az eredeti széria 1998-ban debütált az HBO csatornán és 2004-ig hat évadot ért meg. A sorozat alapján két játékfilm is készült.

Olvasnál még a Szex és New Yorkról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top