Minden, amit az Emily Párizsban holnap érkező 3. évadáról tudnod kell

Debreceni Andrea | 2022. December 20.
Kedves Utasaink! Öveket becsatolni, hamarosan landolunk Párizsban, hogy testközelből láthassuk, hogyan dönt Emily karrierről és szerelemről.

Nincs még egy olyan megosztó tartalom a Netflix műsorkínálatában, mint az Emily Párizsban. Vannak, akik imádják, mások pedig szívből gyűlölik, a szériának ugyanis a valósághoz körülbelül semmi köze nincsen, talán csak azt apróságot leszámítva, hogy Párizs valóban egy létező város, de erről bővebben egyébként ITT írtunk. Ennek ellenére az élbolyt erősíti a streamingszolgáltató saját gyártású produkciói között, akárcsak a szintén megosztó Bridgerton – aminek a 3. évadja készül éppen -, szóval nem mehetünk el amellett, hogy december 21-én, azaz holnap érkeznek az új részek, amiben tovább izgulhatunk azon, hogyan dönt Emily (Lily Collins) és melyik srác lesz a befutó, Gabriel (Lucas Bravo) vagy Alfie (Lucien Laviscount).  

De hol is hagytuk abba? 

A második évad egésze tulajdonképp a végkifejletre épült, ugyanis Emily élete, ha úgy tetszik darabokra hullott. Gabriellel való kapcsolata még azelőtt véget ért, hogy igazán elkezdődött volna, Camille (Camille Razat) rájött, hogy viszonyuk volt, így a két lány barátságában is mosolyszünet következett be. Eközben kiderült, hogy Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) magánakcióba kezdett, és úgy döntött, saját marketingcsapatot alakít, amiben, minden nézeteltérésük ellenére Emily-nek is felajánlott egy pozíciót, miközben a lány Chicagóból is kapott egy ajánlatot. A válság közepette rátalált a boldogság Alfie személyében, de a srácot visszaszólította a munkája Londonba, így távkapcsolatban egyeztek meg. Ugyanakkor Emily szíve még mindig Gabrielhez húzna, de a séf és Camille az utolsó részre kibékültek, és ő megígérte a lánynak, hogy nem kavar be még egyszer a kapcsolatukba. 

Ennyi dráma akár egy Barátok közt epizódnak is beillene, de végülis ez mind kellett ahhoz, hogy a harmadik évad elkészülhessen, sőt, már a negyediket is berendelték az alkotóktól. 

Fotó: Stéphanie Branchu/Netflix

Mérföldkőhöz érkezünk 

2022 októberében a kaliforniai Ralph Lauren divatbemutatón Lily Collins úgy nyilatkozott az Entertainment Tonightnak, hogy a rajongók sokkal többre számíthatnak, mint korábban. 

Több szerelmi háromszög, több dráma, több nevetés, több divat, több helyszín, több Franciaország!

 – mondta, és hozzátette, sok cliffhangerre kerül sor az új részekben. Collins egyébként már nemcsak a sorozat főszereplőjeként, hanem producerként is közreműködött a részek elkészítésénél, amit egész egyszerűen álommunkaként definiált a magazin számára, és abból ítélve, hogy milyen kommenteket kapott a kollégáitól az Instagramon, láthatóan ők is így éreznek a forgatással kapcsolatban.

Lucas Bravo sem szerénykedett, mikor a harmadik évadról mesélt a Digital Spy-nak, ő is nagy csavarokról és fordulatokról mesélt: „Minden fel van erősítve. Úgy érzem, Darren (Darren Star, a forgatókönyvíró – a szerk.) egy kicsit megőrült az évad megírásakor. Velünk él és ír, miközben forgatunk, így ihletet merít a saját életünkből, a dolgokból, amelyeket mondunk, és a helyekről, ahová járunk, aztán befecskendezi a Darren Star mágikus buborékot mindennek a közepébe, és az szétoszlik.” 

De kanyarodjunk vissza a sztorihoz, amihez egy elég részletes ízelítő érkezett két héttel ezelőtt: 

Az előzetesből nagyon úgy tűnik, hogy Emily-nek nem sikerül olyan könnyen döntést hoznia, mint azt korábban feltételeztük, ugyanis kettős ügynökre vált, és amellett, hogy szerepet vállal Sylvie új cégében, a régiben sem adja fel a munkáját – nyilván ezt senkinek nem árulja el, és az is egyértelmű, hogy a dolog előbb-utóbb kibukik, újabb kellemetlen szituációba sodorva a lányt. Alfie-val való kapcsolata egyre inkább elmélyül, a képkockákból ítélve valami romantikus helyszínre is elutaznak, ez azonban nem tudja felülírni, hogy valójában Gabrielbe szerelmes, aki egy alkoholmámoros pillanatban bevallja a lánynak, hogy teljesen megváltoztatta az életét. Bár a jelek arra utalnak, hogy Camille-el is sikerül rendezniük a kapcsolatukat, azért egy megcsaláson elég nehéz felülkerekedni, így ezen a téren is számíthatunk új fordulatokra. Amiről pedig szintén érdemes megemlékezni, hogy a megszokott karakterek közül mindenki visszatér az újabb évadra, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogyan fűzik tovább az alkotók a szálakat. 

A harmadik korántsem az utolsó 

És ha már tovább fűzés, akkor beszéljünk arról is, hogy a harmadik évaddal biztosan nem zárul le a sorozat. Még januárban osztott meg az Instán Collins egy fotót, amin egy pólóban áll, a címszereplővel a mellkasán, és itt jelentette be az izgalmas hírt, miszerint a Netflix berendelte a show harmadik évadja mellett a negyediket is.  

Nem tudom megmondani, hogy Emily szeretné vagy utálná-e ezt a ruhát, de akárhogy is, sikoltozna. Őszintén szeretlek titeket, nagyon köszönöm a hihetetlen támogatást. Komolyan alig várom. Merci Beaucoup!” – írta a fotó alá, amit a kollégái is ujjongva fogadtak. A rajongók szerint egyébként érdekes lenne, ha Emily egy másik városban is kipróbálná magát, 2022 tavaszán petíciót is indítottak az ügy érdekében, és Collins is benne lenne, egyetlen feltétellel: 

Őszintén szólva, ha tehetném, az egész világot bejárnám vele – mondta a The Tonight Showban Jimmy Fallonnak. – De van egy kikötésem, csak olyan utcákra akarok menni, ahol lapos cipőt viselhetsz – mert nem is gondolnád, milyen fájdalmas magassarkút viselni Párizsban. Igazából szó szerint minden héten elmentem orvoshoz, hogy kezeltessem a lábamat, mert állandóan magassarkút hordtam” – tette hozzá, és megjegyezte, minden pár cipőhöz talpbetétet kellett készíttetnie. 

Exit mobile version