Tóth Andi az új szerepéről: „Fejben, mentálisan átélni ezt, ott lenni és csinálni, nehéz volt lelkileg”

V.B.T. | 2023. Január 12.
Nem aludt sokat a forgatási időszak alatt.

Nehéz hónapok vannak Tóth Andi mögött, aki éjt nappallá téve dolgozott: nyáron heti 5 fellépése volt, emellett pedig forgatta a TV2 legújabb sorozatát, a Hazatalálsz című produkciót. Azt mondja, megterhelő volt ez az időszak, de a Covid után úgy érezte, mindent el kell vállalnia.

Fotó: TV2

„Nehéz volt ez a nyár, egy zenésznek ez a legpörgősebb időszak. Ráadásul idén mindent elvállaltunk a Covid után, szóval heti 5-7 fellépésem volt, és emellett hétköznap pedig forgattam, amikor csak tudtam, de inkább ősszel sűrűsödött be nekem ez az időszak. Hát, nem aludtam sokat, azért ez látszódott is szerintem sokszor, de igyekeztem a maximumot hozni. (…) Az utolsó két hét volt a legnehezebb, ugyanis ott mindennap forgattam hajnaltól estig, és az összes jelenetem olyan volt, amiben zokogok, depresszióban vagyok, üvöltök, átmegyek kábé pszichopatába, azt sem tudom, hogy mit kell csinálnom, és már nagyon messzire elmegy ez a lány. Fejben, mentálisan átélni ezt, ott lenni és csinálni, nehéz volt lelkileg. Mindennap bőgtem, átvettem azt a pszicho fejet meg elmét, ami ehhez kellett. Szóval az nehéz volt, de pont ezért a kedvenceim ezek a jelenetek” – mondta a TV2 kamerái előtt az énekesnő, aki a karakteréről is mesélt a nézőknek. 

„Az én karakterem neve Orsi, és igazából nagyon örültem, hogy őt kaphattam, mert nagyon tudok vele azonosulni. Nem voltam sok szerepben az elmúlt években, viszont amit elvállaltam, az mind olyan volt, hogy kicsit rám volt szabva, és ez a szerep is ilyen: egy nagyon vadóc, egyébként erdélyi lányról van szó, aki vagány stílusban öltözködik, viszont közben vannak kis tragédiák meg bajok otthon meg családi körben, és elindul ezt elintézni. Ez dióhéjban, de spoilerezni nem akarok.”

Exit mobile version