Új Harry Potter-könyv érkezik, minden oldala lenyűgözően fog kinézni

S. Z. | 2023. Március 04.
A Varázsalmanach, avagy az első hivatalos mágia kézikönyv minden oldala illusztrált lesz.

J. K. Rowling páratlan sikerű könyvsorozata már több mint 600 millió eladott példánynál tart világszerte, idén pedig újabb könyv jelenik meg a Harry Potter-rajongók örömére: az idén érkező Varázsalmanach egy kétszáz oldalas enciklopédia lesz, melynek minden oldala illusztrált, hét grafikus művész rajzaival. Magyarországon az Animus Könyvek gondozásában jelenik meg.

A Varázsalmanach, avagy az első hivatalos mágia kézikönyv külön fejezetet és egy-egy saját oldalt szentel a Harry Potter-regénysorozat legfontosabb és legkedveltebb szereplőinek, bemutatja a legizgalmasabb helyszíneket vagy éppen a varázslókarácsony hagyományait. A könyv névsorok, listák, térképek és mindenféle mágiával kapcsolatos dolog legteljesebb gyűjteménye: Hagrid veszélyes háziállataitól a varázslótörténet híres alakjain át egészen a pálcamágiáig.

„Hihetetlenül részletgazdag, tele információval, egy igazi Harry Potter-kincsesláda. Persze pont ezért őrült nagy munka, és valószínűleg éppen most egyszerre dolgozik rajta sok-sok fordító és szerkesztő kolléga az egész világon. Nagyon várjuk, remek karácsonyi ajándéknak ígérkezik” – mondta el az ősszel érkező Varázsalmanachról Fekete Judit, a Central Kiadói Csoport marketing vezetője.

Az nlc és a Central kiadók tulajdonosa a Central Médiacsoport.

Exit mobile version