Különleges élménnyel készül a rajongóknak Marics Peti és Valkusz Milán

nlc | 2023. Március 10.
Magyarországra érkezik a Red Bull Jukebox, egy Budapesten még soha nem látott interaktív koncert, amelyet a közönség irányít.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad szezonnyitó eseményén a Z-generáció kedvenc együttese, a VALMAR és meghívott meglepetésvendégeik lépnek színpadra.

A Red Bull Jukebox egyik nagy dobása, hogy az előadók – Magyarországon először Marics Peti és Valkusz Milán – szinte minden lépését a közönség irányítja. Az interaktivitás a koncerten különleges LED-karkötők segítségével történik, de számos kérdésben már előzetesen is szavazhatnak az érdeklődők. A VALMAR számai mellett feldolgozások, zenei műfajok és újrahangszerelések, valamint számos olyan izgalmas opció közül lehet majd választani, amelyek garantáltan rendhagyóvá és felejthetetlenné teszik az estét.

Fotókredit: Red Bull / Somay Márk

Bár sem Marics Peti, sem Valkusz Milán számára nem ismeretlen terep, hogy zenei műfajok és a legkülönbözőbb előadók dalai között brillírozzanak, a különleges este számukra is tartogat kihívásokat. Most nem jelmezben és elmaszkírozva, más karakterben, hanem Petiként és Milánként kell magukévá tenni a különböző stílusokat. Ráadásul szinte mindenben a közönség dönt majd.

„Már most imádjuk ezt a projektet! Nagyon élvezzük, amikor egy koncert előtti beálláskor más stílusra váltunk és úgy kezdjük el játszani a számokat a zenekarral. Itt is ez fog történni »nagyban«, és most nem csak a saját számainkkal dolgozunk majd. Ez egy olyan közösségi élmény lesz, amit tényleg a helyszínen érdemes átélni” – meséli lelkesen Peti.

„Azt várom az estétől, hogy a közönséggel együtt szórakozzunk, röhögjünk és magunkat is meglepjük. Nagyon menő dolognak tartom, hogy Magyarországon velünk debütálhat ez a rendhagyó zenei esemény” – teszi hozzá Milán, aki szerint most biztosan kilépnek a komfortzónájukból.

Exit mobile version