nlc.hu
Szabadidő

Dancsó Péter beleállt a VALMAR-ba

Dancsó Péter keményen beleállt a VALMAR együttesbe

A youtuber a páros egyik régebbi dalát szedte szét egy videóban.
Dancsó Péter

Dancsó Péter beszólt a VALMAR duónak – vette észre az RTL. A lap értesülései szerint Magyarország legnézettebb youtubere nem finomkodott a szavakkal, amikor a zenészek Nyakleves névre keresztelt számát kritizálta.

A dal a droghasználatról szól és nagyjából azt a konklúziót vonja le, hogy drogozni azért rossz, mert nyakon vág érte az édesanyánk. Erre reflektálva Dancsó úgy fogalmazott, hogy a VALMAR tagjai „valamiért önszorgalomból elkészítették a legdemagógabb társadalmi célú hirdetést”.

A youtuber szerint a büntetés kilátásba helyezése a legkevésbé célravezető módszer, ha a kábítószer-használat ellen akar valaki fellépni.

„Ha valakit így nevelsz fel, hogy azért ne cuccozzon, mert büntetést kap, az nagyobb eséllyel lesz junkie” – mondta, hozzátéve, hogy bár egy drogprevenciós előadás nem várható el egy rapszámtól, jó lenne, ha kevésbé demagóg módon közelítenék meg a témát.

„Ebből a videóból kiderült, hogy a VALMAR-os srácoknak semmi köze ehhez a világhoz. Pláne úgy, hogy egy kalap alá vesznek minden cuccot” – összegezte.

Dancsó nem csak a VALMAR duó tagjait kritizálta a videóban, elmondta a véleményét Szegedi Fecsó Blondie művésznéven futó barátnőjének legújabb számáról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top