nlc.hu
Sztárok

Dancsó Péter beleállt Hajdú Péterbe

Dancsó nekiment Hajdú Péternek, szerinte a tévésnek nincs létjogosultsága a YouTube-on

A youtubernek nagyon nem tetszik, hogy nemrég Hajdú Péter is a YouTube-ra költözött, és ott gyártja a tartalmait.
Dancsó Péter

A Videománia csatorna ura szerint Hajdú Péternek nincs létjogosultsága a YouTube-on, és szerinte a műsorvezetői kvalitásai is hagynak kívánnivalót maguk után. Dancsó Péter haragját az váltotta ki, hogy a tévéképernyőkről mostanában eltűnő Hajdú több celebtársához hasonlóan a YouTube-ra költözött, és a Frizbi TV nevű csatornáján csinálja a fesztivált. Dancsó szerint a tévés nagyjából ugyanazokat az embereket hívja el az online műsorába is, mint akiket annak idején a tévébe is hívott, és már lejárt témákban készít velük anyagokat – szúrta ki az erről készült véleményvideót az RTL.

Petya energiaital iszogatás közben is tud anyagias kérdéseket feltenni, miközben asztalnak támaszkodva néz le a vendégére, akivel még képben sincs

– mondja Dancsó, aki szerint feltűnő, hogy Hajdú milyen gyakran foglalkozik anyagi jellegű kérdésekkel. Nemcsak a TikTok-sztár Forstner Csengétől kérdezte meg, mennyit lehet keresni egy TikTok vagy egy Instagram-bejegyzéssel, hanem több korábbi vendégétől is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top