„Nyiss ki, ha el kell köszönnünk egymástól” – szívszorító történet áll egy ballagási ajándék mögött

nlc | 2023. Május 31.
Megható ajándékkal kedveskedett egy édesanya a kislányának ballagása alkalmából. Az elsőre hagyományosnak tűnő ajándékok hátterében egy megható történet áll.

Vírusként terjed a videó, amit egy alabamai édesanya, Erin Percy osztott meg TikTok-csatornáján. A videóban egy ajándékokkal teli kosár látható, amit lányának Abby Rose-nak szánt ballagása alkalmából. Elsőre azt hinnénk, hogy egy hagyományos ajándékról van szó, azonban sokkal összetettebb és meghatóbb történet áll mögötte. 

A kosárban lévő becsomagolt ajándékokon olyan feliratokat láthatunk, mint például: „Nyiss ki, ha hideg van kint”, „Nyiss ki, ha el kell köszönnünk egymástól”, „Nyiss ki, ha egy kis támogatásra van szükséged”.

Megható ajándékot adott kislánya ballagására egy édesanya (Fotó: Erin Percy/Tiktok)

Mindegyik ajándéknak jelentése van, ami nem véletlen. Abby édesanyja betegsége miatt kemoterápián, illetve sugárkezelésen vett részt és elmondása alapján ebben az időszakban 18 éves lánya volt a legnagyobb támasza. A nő már hét éve tünetmentes, de elmondása alapján szeretett volna felkészülni arra az esetre is, ha a jövőben úgy alakulna, hogy nem tud lánya mellett lenni. 

Szerettem volna adni neki néhány dolgot azokra a fontos pillanatokra, amelyekről hiányozni fogok

– mesélte a Today.com-nak. 

Abby az iskola befejezése után tanulmányait a Charleston College-ban fogja folytatni, amely kilenc órára lesz az otthonától, de persze ez semmit nem fog változtatni a szoros anya-lánya köteléken. 

Nagyon izgatott vagyok a következő fejezet miatt. Nehéz középiskolai tapasztalata volt a Covid miatt, azt szeretném, hogy fantasztikus, normális egyetemi élményben legyen része

– mesélte Abby édesanyja.

Exit mobile version