Brutális tömegverekedést vettek videóra Terézváros közepén

Á.K. | 2024. Április 04.
Az eset Terézvárosban, egy Dessewffy utcai szórakozóhely előtt történt, méghozzá az utca közepén. Voltak, akik rosszul lettek és eszméletüket vesztették, mégsem riasztotta senki a rendőröket vagy a mentőket.

A budapesti éjszakai élet egy csúnya szegletét mutatja a Tények birtokába jutott videó, amit a csatorna tett közzé. A felvétel tanulságai szerint legalább hatan verekedtek össze, méghozzá az úttest kellős közepén. A körülöttük összegyűlt tömeg buzdította a verekedőket, sőt egy ponton még egy nő is beszállt a balhéba.

A Tények információi szerint a tömegverekedés kirobbanása egy szakításhoz kötődött, eleinte nők között alakult ki a konfliktus, ám később a dolog férfiak közti brutális verekedéssé fajult. Egy ponton valaki azzal próbálta leállítani a verekedőket, hogy közelről gázsprével fújta le őket, amitől többen rosszul lettek.

Bár az esetnek voltak sérültjei, senki nem riasztotta a helyszínre a rendőrséget vagy a mentőket. A Tényekhez eljuttatott felvétel alapján azonban a rendőrség  hivatalból nyomozást indít, hogy előkerítse a tetteseket.

Exit mobile version