nlc.hu
Család

Verekedés lett a családi ünnepségből

Verekedésbe torkollott egy családi ünnepség Poprádon

Egymást dobálták a székekkel, de kés is előkerült.

Tömegverekedésbe torkollott egy családi ünnepség a szlovákiai Poprádon. Egy körülbelül ötvenfős társaság evett, ivott, mulatozott a vendéglátóhelyen, mígnem a hajnali órákban két sógor kötekedni kezdett egymással – tette közzé a parameter.sk. Közben megtámadták a zenészeket, és a felszereléseiket is tönkretették. A hely tulajdonosa szólt a biztonsági őröknek, a vendégek azonban őket sem kímélték.

Mikor már székeket dobáltak és széttörtek mindent, ami a kezükbe került, a tulaj a rendőrséget értesítette. Ők vetettek véget a dulakodásnak. 

A verekedésben többen megsérültek (a tulajdonosnak az egyik szeme, egy biztonsági őrt pedig hasba szúrtak), a 3 támadót azonban letartóztatták.

Magyarországon idén áprilisban történt egy hasonló eset: akkor a budapesti Lurdy Házban verekedett össze két család, ököllel és székekkel ütötték egymást. A szír és a jordán család kávézás közben találkozott, egyikük elkezdett csúnyán beszélni, a másik visszaszólt és innen indult a vita, majd a verekedés. Állítólag a jordán és szír családfő már évek óta haragban volt egymással, a miattuk kirobbant tömegverekedésben csak férfiak vettek részt. A rendőrök érkezésekor a többségük elmenekült.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top