nlc.hu
Aktuális

Tömegverekedés a Lurdy házban

Két család verekedett össze a Lurdy házban, ököllel és székekkel ütötték egymást – videó

A verekedés több résztvevőjét a rendőrök még keresik.
verekedés,

Két család tagjai estek egymásnak a Lurdy ház Ételudvarában péntek reggel. Ököllel és székekkel is ütötték egymást – számolt be az RTL Híradó. A budapesti bevásárlóközpontban nem sokkal korábban az Egyiptomiak Magyarországi Kulturális Egyesülete tartott rendezvényt, elnökük, Hany Badawy azt nyilatkozta: sajnálja, hogy sokan azt hitték, az ő tagjaik verekedtek. Mint mondja, az ő vallási összejövetelükön gyerekek, asszonyok is voltak, és békésen ért véget. A videóra vett konfliktus egy nappal később robbant ki, és nem egyiptomiak, hanem egy jordán és egy szír család tagjai verekedtek. 

Hany Badawy azt mondta, a két család kávézás közben találkozott, egyikük elkezdett csúnyán beszélni, a másik visszaszólt és innen indult a vita, majd a verekedés.

Úgy tudni, a jordán és szír családfő már évek óta haragban van egymással. A miattuk kirobbant tömegverekedésben csak férfiak vettek részt. A rendőrök érkezésekor többségük elmenekült. Az RTL Híradó információi szerint a helyszínről egy férfit koponyasérüléssel életveszélyes állapotban vittek kórházba.

A Budapesti Rendőr-Főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés és csoportos garázdaság büntette miatt folytat nyomozást. Három férfit hallgattak ki gyanúsítottként, közülük egyet őrizetbe is vettünk. 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top