nlc.hu
Aktuális

Ököllel ütötték egymást egy női focimeccsen

Masszív bunyó tört ki egy női labdarúgó-meccsen

A Plaza Amador 2:0-ra győzött, de a nézők nem az eredményre és a gólokra fognak emlékezni, inkább a kis híján tömegverekedésbe fulladó jelenetekre.

A panamai női labdarúgó-bajnokság negyeddöntőjében a Plaza Amador a Sporting San Miguel csapatával játszott, amikor az előbbi csapat egyik játékosa bosszúból, a sípszó után ököllel arcon ütötte az ellenfél egyik focistáját, akinek a szemöldöke is felszakadt. Néhány méterrel arrébb a Plaza Amador egy másik focistája szintén megpróbálta ugyanezt nem sokkal később, de az akciója nem járt sikerrel, mivel a társai időben lefogták – derül ki az origo beszámolójából.

Bunyó a női focimeccsen

Elfajult a konfliktus (forrás: Twitter)

A Sporting San Miguel játékosai természetesen a támadást nem akarták annyiban hagyni, és tényleg nagyon kevés hiányzott ahhoz, hogy a jelenet tömegverekedéssé fajuljon.

Szerencsére voltak, akik még tudtak józanul gondolkodni, és a verekedés helyett inkább a felek szétválasztása mellett döntöttek, mielőtt igazán elharapózott volna a helyzet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top