nlc.hu
Szabadidő

Elhunyt Heidt Edina futballista.

Meghalt Heidt Edina

A futsalos Heidt Edina tragikus kimenetelű balesetet szenvedett.

Pár nappal a 37. születésnapja előtt elhunyt Heidt Edina női foci játékos. A Gyulai Amazonok, később a Dévaványai SE női labdarúgócsapat egykori játékosának halálát a Gyulai Amazonok Facebook-oldalán jelentették be:

 

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Heidt Edina – egykori labdarúgónk, aki több mint 15 évig volt Gyula város női labdarúgásának motorja –

a napokban tragikus hirtelenséggel életét vesztette.

Felejthetetlen az emléke, melyet őrizünk utána. Edina mindössze 37 éves volt, kislányával előtte álltak élete legszebb évei. Felfoghatatlan, ami történt, egyszerűen nem találunk szavakat!

Heidt Edina elsősorban Gyulához, az ottani csapathoz kötődött, de játszott a Szentes, az Univerzum, a Dévaványa, az Obsitos és a Berettyóújfalu színeiben is. Heidt középiskolásként lett igazolt labdarúgó, majd 15 évig játszott a gyulai csapatban.

Utoljára a Dévaványai SE színeiben futsalozott. 

Hiába mentél más hazába, itt minden olyan, mintha visszavárna. Ha ránk gondolsz a messze égi partról, Szinte hisszük, most is élsz … csak alszol! – búcsúztak társuktól a Gyulai Amazonok. A Beol értesülése szerint egy szerencsétlen baleset okozta a tragédiát, amit Edina egy fóti vasúti átjáróban szenvedett el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top