nlc.hu
Aktuális

Tömegverekedés Kaposváron

Valósággá vált a Rómeó és Júlia: karddal és vasvillával esett egymásnak két család Kaposváron a szerelmes gyerekeik miatt

„Mind meghaltok!" - üvöltötte az egyik anya.

Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség Kaposvárra péntek este. Egy nő egy videóban őrjöngött, majd élőben közvetítette azt, hogy kardokkal akarnak rátámadni egy másik családra. A Tények értesülései szerint a nő azért akart elégtételt venni  a másik családon, mert azok – szerinte – elvették tőle a fiát. A nő fia ugyanis szerelmes lett egy lányba, és a lány családjához költözött.

Nem sokkal később sor került a két család összetűzésére: mintegy hetvenen estek egymásnak az utcán, a rendőrök akadályozták meg a vérontást.

A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást és több embert előállítottak. A Tények információi szerint senki sem sérült meg súlyosan.

Amúgy nem ez az első ilyen eset: áprilisban a budapesti Lurdy házban verekedett össze két család, akkor ököllel és székekkel ütötték egymást. A két család (egy szír és egy jordán család) kávézás közben találkozott, egyikük elkezdett csúnyán beszélni, a másik visszaszólt és innen indult a vita, majd a verekedés. Állítólag a jordán és szír családfő már évek óta haragban volt egymással, a miattuk kirobbant tömegverekedésben csak férfiak vettek részt. A rendőrök érkezésekor a többségük elmenekült. 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top