Ambrus Attila: Kódolva volt Berki Krisztián halála

Á.K. | 2024. Június 02.
Az egykori bankrabló szerint az azóta elhunyt Berki Krisztián sokakat átvert.

Kínos történeteket idézett fel Ambrus Attila a több mint két éve elhunyt Berki Krisztiánról. Az egykori bankrabló szerint az Ázsia Expresszben Berki a főnyereményt és a játékostársaknak járó pénz egy részét is zsebre tette.

Ambrus Attila és Berki Krisztián az Ázsia Expresszben indultak együtt (Fotó: press.tv2.hu)

Nem tartotta be dolgokat… Helyretettem, mert a többi versenyzőt is átverte, azt mondta nekik, ha odaadják az érmeiket, visszaoszt nekik a nyereményből, de ez soha nem történt meg. Krisztián hozta a formáját, engem is több millióval lehúzott, de én tudtam, hogy át fog verni. A többi versenyző viszont a mai napig haragszik rá. Maradjunk annyiban, hogy én is mínusszal jöttem ki a műsorból” – idézte a Blikk az Ágai Kis András Mutasd magad! című műsorában elhangzottakat.

Ambrus szerint Berki halála kódolva volt, az izomceleb sokakkal szemben nem volt korrekt, vele is majdnem összeverekedett egy tévéstúdióban. „Nem ismerek olyan embert, akit ne vert volna át. Fatalista volt, a cél érdekében sok mindent bevállalt. Volt önkritikája, de mást mutatott a külvilágnak” – mondta a Viszkis, aki megígérte, hogyha eladja a közös könyveiket, akkor a Berkire eső részt átutalja néhai társa hozzátartozóinak.

Exit mobile version