nlc.hu
Szabadidő

Celebek búcsúznak Berki Krisztiántól

„Nem volt egyszerű eset, de mélyen jó ember volt” – búcsúznak az ismert emberek Berki Krisztiántól

Többen megemlékeztek róla a közösségi oldalaikon.

Ma reggel elhunyt Berki Krisztián. Elsőként a Blikk információját erősítette meg a rendőrség, majd Berki Mazsi is beszélt a férje haláláról. Azóta több ismert ember is elbúcsúzott tőle, többek között Hajdú Péter és Szebeni István is, aki barátjaként emlékezett meg róla. Közben egyre többen fejezik ki együttérzésüket a családdal.

Berki Krisztián

Fotó: Smagpictures

Schobert Norbi

„Kedves Mazsi, Pamela, Nati! Osztozom gyászodban! Krisz csak 41 volt. Nem volt egyszerű eset, de legmélyen jó ember volt. Nem ezt érdemelte. Segítek bármiben!” – írta a fitneszguru.

Ambrus Attila

„Sok ember ilyenkor gonoszkodik, de én úgy gondolom, nem erről szól a történet. Egyrészt itt hagyott két gyereket, másrészt pedig én láttam az emberi oldalát, nyilván nem annyira, mint a volt felesége vagy Mazsi, de láttam sírni, amikor megmutatta a valódi, emberi oldalát” – mondta a Borsnak a Viszkis, aki még közös könyvet is írt Berkivel. 

ByeAlex

Igaz, az X-Faktor mentora nem ismerte Berkit, de megemlékezett róla az oldalán.

Péter Srámek

„Úristen! Nem találok szavakat” – írta egyszerűen az énekes.

Rónai Egon

Az ATV műsorvezetője egy olyan momentummal emlékezett Berkire, amiről a felvétel óta sokat kérdezték. „A nézők rendre kérdeznek még mindig erről a jelenetről, pedig eltelt három év! Berki Krisztián (kissé kimódoltan talán) felpattant és távozott az élő adásból. Mert a feltűnéshez, a közönség figyelmének felkeltéséhez kétségkívül értett. Valóban személyiség volt, még ha életmódja, gondolkodásmódja nagyon messze is volt az enyémtől. Csak 41 éves volt, két kisgyermek maradt utána” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top