nlc.hu
Szabadidő

Megszólalt Berki Mazsi társa

Berki Mazsi társa elmondta, „ketten viszik tovább Krisztián örökségét”

Nagy Olivér szerint „Krisztián nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták”.

Az üzleti érdekeltségen kívül is szoros érzelmi kötelék fűzte össze Berki Krisztiánt és Nagy Olivért. A férfiről a Blikk keddi számában írta meg, hogy ő az az üzletember, aki közös vállalkozást alapított a volt Fradi-vezér özvegyével, Berki Mazsival.

Berki Mazsi

Fotó: Palikék Világa by Manna

Noha Olivér számára nem idegen a média világa, mégis egy baráti társaságon keresztül ismerte meg évekkel ezelőtt Krisztiánt. Bár eleinte csak üzletet ajánlott a korábbi főpolgármester-jelöltnek és feleségének – amire Krisztián igent mondott –, az idő előrehaladtával elvileg bizalmas, őszinte barátság alakult ki közöttük. Berki Krisztián Nagy számára idővel egyfajta „pótapává”  vált. 

Nagy Olivér – akinek több vállalkozása is van – a lapnak most nyilatkozott és azt állította,

Krisztián nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták. A médiában mutatott arcával ellentétben, melegszívű, mély érzésű embert ismertem meg a személyében.

Krisztiánnal és Mazsival közösen akarták beindítani a gyerekruhákat és -holmikat árusító vállalkozásukat, és már jócskán zajlottak az előkészületek, amikor idén májusban Berki váratlanul elhunyt.

Nagy Olivért letaglózta a hír, de „rögtön arra gondolt”, hogy kötelessége segíteni az elhunyt feleségét és a kislányát.

Az üzletember halála után ketten maradtak a projektre Mazsival, de nem volt kérdés, hogy így is folytatják, amit elkezdtek, hiszen sok munkát fektettek az előkészületekbe.

Ráadásul a férfi vállalta a belépéssel járó költségek nagy részét, sőt, hamarosan bővítenék is a boltot Mazsi saját tervezésű gyermekruháival, játékokkal. Ezt a projektet még Krisztiánnal közösen tervezték.

Mazsival az évek során jó viszonyt alakítottunk ki, és ez a közös munkában is hasznos. Úgy fogalmaznék, hogy ketten visszük tovább Krisztián örökségét, az üzletet, amit ketten álmodtunk meg

– fogalmazott Olivér.

A Blikk kereste Berki Krisztián özvegyét is a vállalkozás kapcsán, de ő nem kívánt nyilatkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top