Minden, amit tudni lehet Az Ördög Pradát visel folytatásáról

nlc | 2024. Július 28.
Folytatást kap a kétezres évek sokak által imádott filmje, ám egyelőre úgy tűnik, az egyik meghatározó karakter nem tér vissza a második részben.

Immár biztosra vehető, hogy közel két évtizeddel a film bemutatása után készül Az Ördög Pradát visel folytatása, mégpedig a Disney-nél. De mit lehet tudni eddig a produkcióról? 

Szereplők és alkotók

Úgy tudni, hogy Meryl Streep és Emily Blunt egészen biztosan látható lesz a második részben, de tárgyalásokat folytatnak Stanley Tuccival is. Anne Hathaway azonban 2022-ban még úgy nyilatkozott: valószínűtlennek tartja, hogy részt vegyen egy esetleges folytatásban. Hogy megváltoztatja-e ezt a véleményét, azt egyelőre nem tudni.  

A hírek szerint a folytatást is az eredeti film rendezője, David Frankel jegyzi majd és visszatér az első rész forgatókönyvírója Aline Brosh McKenna, valamint a producer, Wendy Finerman. 

Meryl Streep és Anne Hathaway Az Ördög Pradát visel című filmben (Forrás: Profimedia)

Történet

Sajtóértesülések szerint a forgatókönyv még fejlesztés alatt áll, ám úgy tűnik, hogy jelenleg nem számolnak Andy Sachs karakterével. Miranda Priestly (Meryl Streep) mellett a másik főhős ezúttal Emily Charlton (Emily Blunt) lehet. A jelenkorban játszódó sztori kiindulópontja, hogy Miranda, aki továbbra is Runway főszerkesztője, szembesül a nyomtatott magazinkiadás hanyatlásával. Az első részben még az asszisztenseként dolgozó Emily már a vállalatcsoport nagy hatalmú ügyvezetője, aki azokról a dollármilliókról dönt, melyekkel megmenthető lehet a magazin és Miranda karrierje is. 

via1, via2

Exit mobile version