nlc.hu
Trend

Anne Hathaway és Anna Wintour együtt. Megelevenedett Az ördög Pradát visel film

Az ördög Pradát visel megelevenedett: Anne Hathaway és Anna Wintour együtt nézték a divatshow-t

Az hagyján, hogy Anne Hathaway tökéletesen hozta az általa alakított Andy Sachs stílusát, de a Vouge főszerkesztője mellett is ült a divatbemutatón.

Nem akármilyen látványban lehetett része annak, aki figyelemmel kísérte Michael Kors New York-i divatbemutatóját. Úgy tűnhetett, a divatimádók filmkedvence, Az ördög Pradát visel valósággá vált, az első sorban ugyanis ott ült Andy Sachs és rettegett főnöke.

Pontosabban Anne Hathaway-t láthattuk és mellette Anna Wintourt, az amerikai Vogue főszerkesztőjét, akiről mint köztudott, a filmbéli ördögi főnök, Miranda Priestly karakterét formázták. Hathaway ráadásul (és egész biztosan nem véletlenül) úgy volt felöltözve, mint a film egy jelentében: barna bőrkabátot, alatta fekete garbós ruhát viselt, és még a haja is ugyanolyan egyszerű lófarokba volt felkötve, mint Andynek.

Anne Hathaway a Michael Kors divatbemutatón és az általa alakított Andy Sachs a film egy jelenetében.

Anne Hathaway a Michael Kors-divatbemutatón és az általa alakított Andy Sachs a film egy jelenetében (Fotó: Getty Images)

Az amerikai divattervező, Michael Kors 2023-as tavaszi-nyári kollekciójának bemutatójára érkeztek mindketten, ahol a kiemelt vendégeknek fenntartott első sorban olyan hírességek mellett nézhették meg a fantasztikus ruhákat, mint Serena Williams teniszcsillag, Eric Adams, New York polgármestere vagy Vanessa Hudgens színésznő. Bár kettősük a figyelmet nem vonta el teljesen a ruhákról, a film rajongói számára örömteli pillanatokat okoztak a róluk készült fotók. 

Anne Hathaway és Anna Wintour a Michael Kors divatbemutatón

Anne Hathaway és Anna Wintour a Michael Kors divatbemutatón (Fotó: Profimedia)

Volt, aki azon viccelődött a közösségi médiában, hogy Andy ezek szerint mégsem dobta bele a mobilját a szökőkútba a film végén, míg mások örömüket fejezték ki, hogy valószínűleg a színésznő vette a lapot, mikor megtudta, ki mellett fog ülni, és becsempészte ikonikussá vált karakterének stílusát megjelenésébe. 

Nem ez volt az első alkalom, hogy a film egykori színésznői nyilvános szereplésükbe beleszőtték Az ördög Pradát visel karaktereit. Az év elején Anna Hathaway és Emily Blunt voltak, akik az Oscar-gálán a legjobb jelmeztervezésért járó díjat átadták, ám mint kiderült, ott ült az első sorban Meryl Streep is…
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top