6 budapesti kertmozi, nyári estékre

D. A. | 2024. Augusztus 02.
Te is szívesen néznél meg egy filmet a csillagos ég alatt? Nem kell kétszer mondanod, máris jövünk a helyszínekkel, amik között ingyenes is van!

Míg néhány éve a kertmozi jelensége gyerekcipőben járt, most már a főváros több pontján is elérhető ez a szórakozási lehetőség. Hiszen nincs annál jobb, mint a csillagos ég alatt, egy pokrócon végignyúlva, vagy egy padra kényelmesen leheveredve végig nézni egy jó filmet a barátok társaságában. Mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak!

Budapest Garden

Jó, itt éppen egy focimeccs zajlik, de a Budapest Garden hangulata így is átjön. A mozis programjaikra a belépés ingyenes, de a jó helyeket hamar elkapkodják. (Fotó: Facebook/Budapest Garden)

Mozisziget

A margitszigeti Moziszigeten – az Atlétikai Centrum pázsitján – főként nemzetközi filmeket lehet megnézni, ha tehát szeretsz kimozdulni a hollywoodi komfortkörből, ez tetszeni fog. Jó hír, hogy ide is ingyenes a belépés. (Fotó: Facebook/Mozisziget)

Budapesti Kertmozi

A Budapest Kertmozi több helyszínen is üzemel, többek között a Széchenyi-fürdőben is, de a helyszíneket és a részletes programot az oldalukon érdemes lekövetni. (Fotó: Facebook/Budapest Kertmozi)

Bikás park mozi

A Bikás park területén az elmúlt évek legnagyobb kasszasikerei láthatóak naplemente után, hála a B32 Galéria és Kultúrtérnek. (Fotó: Facebook/B32 Galéria és Kultúrtér)

Virág Benedek Ház kertmozi

Budán, a Virág Benedek Ház falai között retró filmeket vetítenek, így ha szívesen nosztalgiázol, ott a helyed. (Fotó: Facebook/ Virág Benedek Ház)

PikNik kertmozi

A PikNik Mozi a város különböző pontjain, sőt vidéken is elérhető – programjukat a Facebook-oldalukon érdemes követni. (Fotó: Facebook/PikNik Mozi)

Exit mobile version