Tóth Gabi: „Nem azért “hisztizek”, hogy engem mindenki szeressen”

Á.K. | 2024. Augusztus 11.
Törölte magát egy kommentelő, aki kegyetlen ocsmányságokat vágott Tóth Gabi fejéhez. Az énekesnő üzeni: nem úszhatja meg. Már felvette a kapcsolatot egy büntetőjogásszal.

Tóth Gabi nemrég a TikTokon mutatta be az egyik gyalázkodó kommentet, ami minden határt túllépve ocsmányságok tömkelegét vágta az énekesnő fejéhez. Az üzenetet inkább nem idézzük, jobb lesz ez így mindenkinek, de a helyzet az, hogy képzeljük el a legrosszabbat, majd szorozzuk be kettővel. A videóban Gabi elmondta, hogy elfogyott a türelme, a zaklatóval a bíróságon találkozik majd.

Tóth Gabi épp Himnuszt énekel (fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Mint kiderült, azóta minden tartalom eltűnt a fiókról, ahonnan a mocskolódó üzenet érkezett, de Tóth Gabi szerint az, hogy az illető törölte magát a közösség média oldalról, még nem jelenti azt, hogy megúszhatja a felelősségre vonást. Az énekesnő a Borsnak elmondta, hogy:

Ne értsenek félre, én nem azért “hisztizek” hogy engem mindenki szeressen. A szívem mélyéről mondom, hogy teljesen elfogadom, ha valakinek nem vagyok szimpatikus. A nemtelen bántást azonban nem vagyok hajlandó és köteles sem eltűrni. És mostantól nem is teszem. Már felvettem a kapcsolatot egy büntetőjogásszal, az illetőt, akiről a videót készítettem viszem a bíróságra még akkor is, ha hallom, hogy eltűnt az internetről… majd a rendőrség beazonosítja. És ugyanezt fogom tenni minden olyan kommentelővel, akik átlépik a vörös vonalat.

Szerinte ha ebből akár csak egyetlen ember is tanul, akkor már megéri megtenni. Gabi egyébként nemrég arról mesélt, hogyan aggódik érte a hasonló támadások miatt szeretett nagymamája.

Exit mobile version