Szabadidő

Feljelentették az RTL Klubot a Szenzációs négyes egyik produkciója miatt

Ez már sok volt egyeseknek.

Az RTL Klub új műsora, a Szenzációs négyes sokaknál kicsapta a biztosítékot – kollégánk sem tudott mit kezdeni vele –, néhány műsorszám pedig kisebbfajta botrányt keltett. Sokan kritizálták például Oszvald Marika produkcióját, amelyben pankrátorként állt a kamerák elé, ÉNB Lali és Szabó Simon meztelenkedős tánca kapcsán pedig feljelentések is érkeztek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz.

A szóban forgó előadásban ÉNB Lali és Szabó Simon meztelenül ébrednek egy szállodában, és különféle törölközőkkel és felmosórongyokkal takargatják intim testrészeiket, miközben megjelenik két szobalány is, Tóth Gabi és Nagy Alexandra képében.

Fotó: RTL Klub

A feljelentést egyébként a túlkapásairól is ismert Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) tette: szerintük elfogadhatatlan, hogy 12 évnél idősebb gyerekek gond nélkül megnézhették a „szeméremsértés határait súroló” műsort, amelyben „meztelenül, intim testrészei­ket alig takarva táncoló férfiak” voltak láthatók. Most a műsor megszüntetését akarják elérni a médiahatóságnál, mert úgy vélik, káros kihatással van a gyermekek szellemi fejlődésére – írja a Bors.

Az NMHH Kommunikációs Igazgatósága a lapnak azt mondta, a Ficsak feljelentése mellett egy lakossági panasz érkezett még. A bejelentésben foglaltak vizsgálata megkezdődött – közölték.

Az RTL Klub az eset kapcsán azt mondta: a műsor előre rögzített volt, és gondoskodtak róla, hogy „a produkció csak humoros elem legyen, és véletlenül se látszódjék semmi olyan, ami nem fér bele ebbe a kategóriába”.

Ha esetleg kimaradt volna, itt pótolhatod a szóban forgó számot:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top