Magasélet karnyújtásnyira: a hely, ahol test és lélek is megpihenhet

hirdetés | 2024. Szeptember 09.
Ha elegetek van a városból, vagy csak pihenni szeretnétek egy különleges, sokoldalú szálláson, akkor van egy tuti tippünk! Tuningoljátok fel az őszt egy nem mindennapi élménnyel!
Fotó: Treehouses

Fotó: Treehouses

Ha elegetek van a város zajából, vagy csak 1-2 napos kikapcsolódásra, elvonulásra, testi-lelki feltöltődésre vágytok, akkor ne is gondolkodjatok tovább! Szakadjatok ki a hétköznapokból vagy töltsetek el egy tökéletes őszi hétvégét az ország talán legkülönlegesebb szálláshelyén, Noszvajon!

Költözzetek be a fák közé!

Noszvaj egy parányi település a Bükkben, Budapesttől nagyjából egyórás autóútra, Eger szomszédságában. A noszvaji Treehouses az erdő szélén, a dombokkal körülölelt síkfőkúti tavak partján bújik meg. Itt valóban az erdő csendje vesz körül, ez az a hely, ahol le lehet lassulni, kikapcsolni, stresszmentesen eltölteni pár napot.

Elérhető luxus, az erdő és a kényelem egyensúlya

A lombházak tervezésénél a készítők egyik legfontosabb szempontja volt, hogy különleges élményt nyújtsanak, ezért minden igényt kielégítő, modern berendezéssel szerelték fel őket.

A kifejezetten pároknak tervezett házaknak meleg, kényelmes, bekuckózós hangulata van, ami az őszi/téli estéket igazán meghitté varázsolhatja. Egy lombház egyetlen szobát jelent, nincsenek közvetlen szomszédok, és az elhelyezkedésük is ideális, kellő intimitást biztosítanak a pihenni vágyó pároknak.

Itt minden rátok és a csendre van optimalizálva, ahol minden a romantikáról, kettőtökről, a kikapcsolódásról és az együtt töltött minőségi időről szól! Igény esetén még a házat sem kell elhagyni, könnyedén el lehet bújni a lombok között a világ elől.

A központi épületben található a recepció, illetve a finn panoráma szauna, ami minden házból pár lépéssel megközelíthető, és foglalásos alapon működik, nem kell tehát attól tartani, hogy idegenekkel együtt fogunk majd izzadni. A szauna minden nap 10.00.-18.00 között rendelkezésre áll, és gyönyörű kilátást kínál a síkfőkúti tavakra. Minden vendég számára ingyenesen használható kerékpár áll rendelkezésre.

A házak minibárral is fel vannak szerelve. Snack-ek, helyi válogatott borok, közkedvelt üdítők, sörök közül választhatunk.

A lomházak felszereltsége magáért beszél:

A megszállni kívánók több szállástípus közül választhatnak

Utóbbi két szállástípusnál az infraszauna is a házon belül található, szóval, ki sem kell mozdulni a házból és úgy is teljes wellness élményben lehet részünk. 

Kattintsatok a galériára, hogy Titeket is magával ragadjon a lombház-életérzés!

treehouse_DSC4163-1080
TreeHouses Noszvaj-27
TreeHouses Noszvaj-36_low
TreeHouses Noszvaj-32
treehouse_DJI_0445-1080
treehouse_DJI_0447-1080
treehouse_DSC4109-1080 másolata
treehouse_DSC4130-HDR-1080
treehouse_DSC4166-1080

Az aktív pihenésre vágyók sem maradnak programok nélkül Noszvajon

A lombházakon kívül helyi programokat is tudnak ajánlani a szállásadók az évszaknak megfelelően.

Vacsora lehetőségek:

Exit mobile version