Ha ezeket tapasztalod, akkor valaki letiltott a Facebookon

F.C. | 2024. Október 15.
Csekkold a Facebook-letiltásnak ezeket az árulkodó jeleit!

Honnan lehet tudni, ha egy ismerősünk letiltott bennünket? Honnan vehetjük észre, hogy már nem kíváncsi a tartalmaikra, sőt kifejezetten távol szeretne maradni tőlük? Az ilyesmit nem szokás bejelenteni a másiknak, ezért az ember sokszor nem is tudja, hogy egy ismerőse egyszerűen letiltotta. 

Ha valaki letilt a Facebookon, az azt jelenti, hogy nemcsak a te tartalmaid lesznek láthatatlanok az ő számára, hanem te sem tudod felvenni vele a kapcsolatot. Ennek egyik jele, hogy ha rákeresel az illető nevére a Facebook keresősávjában, akkor nem jelenik meg a profilja. 

Ugyancsak intő jel, hogy ha a Messengeren rákeresel a korábbi üzenetváltásaitokra, akkor a neve helyett mint Facebook Felhasználó jelenik meg. Illetve ha nem látod ott a profilképét, valamint nem tudsz üzenetet küldeni neki, az is arra utalhat, hogy nagy valószínűséggel letiltott.

Ha korábban gyakran láttad a posztjait, de már egyáltalán nem jönnek veled szembe, szintén azt jelezheti, hogy letiltott téged.

Ha valaki nem letiltott, hanem „csak” megszüntette a barátságotokat a Facebookon, akkor még megpróbálhatsz kapcsolatba lépni vele. Ám ha nem nyilvános a profilja, akkor csak minimális információt láthatsz belőle.

Amennyiben arra leszel figyelmes, hogy az illető neve eltűnt az ismerőseid listájáról, az valószínűleg azt jelenti, hogy kikövetett téged.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Exit mobile version