Szabadidő

Teljesen átszabják a Facebookot, így fog kinézni

A következő évben és utána tervezik az új design bevezetését, amit néhány szerencsés (vagy épp szerencsétlen?) felhasználó már használhat is. Persze egyelőre tesztüzemben.

Nagy, hamarosan érkező változásokat jelentettek be a közösségi oldalnál, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb megújulása lehet. A tervek szerint friss logót kap a Facebook, és maga a felhasználói felület is máshogy néz majd ki: állítólag a változás igen szembetűnő lesz, az asztali felület pedig egyre inkább a mobilos kinézetre fog hasonlítani. Az eddig nyilvánosságra került képek szerint jóval élénkebb színek és letisztultabb design jellemzik majd rövidesen a megváltozott Facebookot.

Most épp a felhasználók egy nagyon kicsi töredéke éri el a bevezetésre szánt tesztverziót, de ők is csak akkor, ha van hozzá kedvük. Visszajelzéseiket is elküldhetik a cégnek. Ha minden igaz, még tavasz előtt kiterjesztik körüket, hogy minél többen kipróbálhassák a megújult közösségi oldalt.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top