Itt a Dűne előzménysorozatának a trailere! Árpa Attila is szerepel az év legjobban várt szériájában

F.C. | 2024. Október 19.
A Dűne film spinoffjában Árpa Attila is játszik.

2021 őszén jelent meg a mozikban a Denis Villeneuve által rendezett Dűne. A sci-fi 2. része idén februárban debütált a mozikban. A nagysikerű filmből egy előzménysorozat – a Dűne: Prófécia címmel –  is készült.

A Max most jelentette be, hogy november 18-án kerül fel a 6 részes széria a streaming szolgáltatóra.

Íme a sorozat legfrissebb előzetese:

A sorozat története 10 ezer évvel az első film eseménye előtt játszódik – írja a SorozatWiki -, és a Harkonnen-nővérek útját követi nyomon, akik az emberiség jövőjét fenyegető erőkkel szembeszállva megalapítják a Bene Gesserit néven ismertté váló, legendás szektát. A szériában kulcsfontosságú szerepet kap a Birodalmat irányító császár, Javicco Corrino és az bolygókat irányító Nagy Házak, azaz a legnagyobb hatalommal rendelkező, folyamatosan rivalizáló családi dinasztiák. 

A premierdátum mellett most az is kiderült, hogy Árpa Attila is szerepel az év egyik legjobban várt sorozatában. Az előzetesben fel lehet fedezni Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban műsorvezetőjét. Árpa az rtl.hu-nak elárulta, hogy milyen szerepet játszik a történetben (az egyik Nagy Ház képviselőjét alakítja), és ígéri, ha a sorozat megéli a második évadot, biztosan találkozunk a későbbiekben is a karakterével.

Exit mobile version