Lakkozd hosszúra a körmeid!

Megyeri Nikolett | 2013. Március 10.
Ha nem tudod szépen megnöveszteni a körmeid, nem a műköröm az egyetlen megoldás. Ránézésre már egy ügyes lakkozástól is hosszabbnak tűnnek.

Csíkos

Ahogy a testalkatot, úgy a körmeinket is nyújtják és keskenyítik optikailag a hosszában futó csíkok, melyek ebben az évben ráadásul szuperdivatosak is.

Kép: nailpolishwars.com

Így készül:

Vonalas

Ha az egyszerűbb dizájnt részesíted előnyben, a vonalas lakkozás a neked való, ami látványban hasonlóképp nyújtja a körmöket, mint a csíkos festés.

Kép: Nonalicious

 

Így készül:

Színátmenetes

A színátmenetes lakkozás a tavalyi év egyik kedvenc körömtrendje volt, de az idei tavaszi–nyári szezonra is velünk marad. Bár pepecselni kell vele, megéri a ráfordított idő, hiszen rövid körmökön is kifejezetten jól néz ki.

Kép: Cult Of Pretty

Így készül:

Galaxis

A galaxismanikűr jelenleg a körömdivat egyik legnagyobb slágere, és ami jó hír, hogy rövid körmökön is klasszul mutat. Sőt, talán azokon a leginkább.

Kép: pshiiit.com

Így készül:

Fordított francia

A fordított francia lakkozás natúr színű változata, vagyis amikor nem a körmök végét, hanem a tövét  hangsúlyozzuk, szintén hosszabbnak mutatja a körmöket.

Kép: Daily Makeover

 

Így készül:

Mágneses

Ha úgy érzed, hogy nincs kellő kézügyességed vagy türelmed a fentebb leírt körömfestések elkészítéséhez, a mágneses körömlakk lesz a barátod, mellyel látványosan dekorálhatod a körmeid akkor is, ha egészen rövidek.

Kép: nihrida.com

Így készül:

Exit mobile version