Gasztro

Új trend: galaxismanikűr

Van még új a nap alatt a manikűrösöknél? Hát persze: az egész galaxis.

Új Trend: Galaxis Manikűr

A divatvilág legújabb mániája, az idei őszi–téli szezon egyik legerősebb trendje – a fröcskölt mellett – a galaxismanikűr. Ha azt szeretnénk, hogy a tejút megjelenjen a körmeinken, akkor viszont áldozatokat kell hoznunk: időbelieket mindenképpen, és ha nincs csodálatra méltó kézügyességünk, akkor anyagiakat is.

Egy ilyen galaxismanikűr elkészítéséhez körülbelül ezerféle körömlakkra lesz szükségünk, s ezeket ezer rétegben kell felfestenünk, ráadásul hibátlanul, hiszen a csillagokkal kapcsolatosan ritkán jelennek meg olyan elképzelések, hogy foltosak lennének, vagy egyenesen elfolynának a helyükről.

Viszont ha bevállaljuk ezt a manikűrt, lehetőleg tartós lakkokkal festessük, mert ugye nem akarunk hetente kétszer fél napot rászánni az újralakkozásra; cserébe viszont járhatunk bármilyen egyszerű ruhákban, a manikűrünk úgyis elég feltűnő és érdekes lesz. Ami azért jó hír, mert nem csak hegyes műkörömmel adhatunk a feltűnésnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top