Krémmánia: 10 olcsó és jó csodaszer, amit ismerned kell

Krémmánia | 2015. Március 11.
Ennek a 10 szuper kozmetikumnak a te piperepolcodon is ott a helye.

1. Balea Őszibarack & Nektarin folyékony szappan

Krémmánia: 10 olcsó és jó csodaszer, amit ismerned kell

Pár száz forintos ára ellenére meglepően nagy mennyiséget és nagyon jó minőséget kapunk. Gazdagon, krémesen habzik, jól tisztít, és fantasztikus barackillatba burkolja a kezeket! A Krémmánián eddig 65 véleményt kapott, klikk ide, és olvasd el őket!

2. NYX HD Photogenic folyékony korrektor

Drága korrektorokat megszégyenítő minőség, töredék áron. Kis mennyiségben is jól fed, könnyen eldolgozható, és mattra száradó formulája miatt még púder sem kell rá. A Krémmánián eddig 44 véleményt kapott, klikk ide, és olvasd el őket!

3. Tibolina kézkrém és testkrém

A Tibolina nemrégiben megújult csomagolású kéz- és testkréme hamar a krémmániások kedvence lett: pillatanatok alatt, maradéktalanul beszívódik, és kifogástalanul hidratálja még a legszárazabb a bőrt is. A Krémmánián eddig 72 véleményt kapott, klikk ide, és olvasd el őket!

4. Sleek arcpír

Ennek a pírnak a Rose Gold nevű árnyalatát rendre a híres NARS Orgasmhoz hasonlítják, de a többi szín sem szokott csalódást okozni, mind remekül pigmentált, tartós, jól építhető és csodaszép színű. A Krémmánián eddig 122 véleményt kapott, klikk ide, és olvasd el őket!

5. La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

Igazi olcsó, univerzális csodaszer a patikából, amelynek a krémmániások már több tucatnyi felhasználási módját osztották meg egymással: többek közt gyógyír a száraz, hámló bőrre, kiváló sminkalap, halványítja a sötét foltokat, gyógyítja a hegeket, vagy épp nyugtatja a bőrt a szőrtelenítés után. A Krémmánián eddig 45 véleményt kapott, klikk ide és olvasd el őket!

6. Max Factor Clump Defy szempillaspirál

Ennek a szempillaspirálnak az a különlegessége, hogy akárhány rétegben fel lehet vinni, anélkül, hogy összetapasztaná a szálakat, az eredmény pedig: gyönyörű, különálló, hosszú pillák! A Krémmánián eddig 98 véleményt kapott, klikk ide, és olvasd el őket!

7. Helia-D Krémes hidratáló testápoló száraz bőrre

Diszkrét, finoman nőies illatú, bársonyosan krémes testápoló, amire a krémmániásoktól eddig kizárólag pozitív vélemények érkeztek. Nem csoda, hiszen gyorsan beszívódik, és pihe-puha bőrt hagy maga után. Ja, és nem utolsó sorban magyar! A Krémmánián eddig 7 véleményt kapott, klikk ide, és olvasd el őket!

8. Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Az eddig érkezett krémmániás vélemények alapján tökéletes olcsóbb alternatívája más hasonló, de drágább márkák rúzsceruzáinak, remekül hidratál, gyönyörűen mutat a szájon, kellemes az illata, és könnyen felvihető. A Krémmánián eddig 149 véleményt kapott, klikk ide, és olvasd el őket!

9. Das Gesunde Plus holt-tengeri fürdősó

Kategóriája egyik legolcsóbb sója, ami sem illatanyagokkal, sem színezékkel nem lett vonzóbbá téve, mégis rengetegen teljesen odavannak érte: állítólag remekül tisztítja, méregteleníti a bőrt, és nagyon jó lazító hatással is bír… A Krémmánián eddig 18 véleményt kapott, klikk ide, és olvasd el őket!

10. Serical Keratin hajpakolás

Nemcsak az ára pénztárcabarát, de a kiszerelése is hatalmas, ezért hónapokon át kitart, ráadásul a hatása sem utolsó, nagyon sok krémmániás igazi csodaszernek tartja száraz hajra, mivel puhává, könnyen kifésülhetővé és egészséges kinézetűvé teszi még a roncsolt hajat is. A Krémmánián eddig 64 véleményt kapott, klikk ide, és olvasd el őket!

Exit mobile version