Ki fizet több mint négyszázezret egyetlen hajvágásért?

nlc | 2015. Május 27.
Kitalálod, melyik nő fizetett ezer fontot, azaz több mint négyszázezer forintot egyetlen hajvágásért? És ki az, aki egyetlen fillért sem költ fodrászra?

A képen látható hat nő közül egyikük frizurája méregdrága volt. A hölgy ezer fontot, vagyis kb. 430 ezer forintot fizetett fodrászának egyetlen alkalomért. És van közöttük egy másik nő, aki ugyanakkor saját magának készíti el a haját, így sosem költ fodrászra. Kitalálod, melyikük fizetett a legtöbbet?

Segítünk a megfejtésben…

1. A 44 éves Amy Eade

Amy egyedül neveli 11 éves fiát. A fiúiskolában dolgozó nő fodrászra nem költ, frizuráját maga vágja és készíti el.

2. A 35 éves Liz Tumbridge

Főállású édesanyaként ragaszkodik megszokott stílusához, fodrászának 10 fontot (kb. 4300 forintot) fizet a vágásért.

3. A 32 éves Stephie Bateman

Stephie adótanácsadói munkája mellett hat hónapos kislányát neveli. 100 fontot (kb. 43 ezer forint) fizet a melírozásért, ami szerinte nélkülözhetetlen a magabiztos megjelenéshez.

4. A 37 éves Christine Oliveira

Az egyedül élő Christine megengedheti magának a 120 fontos (kb. 52 ezer forint) frizurát, elmondása szerint ennyit megérdemel.

5. A 38 éves Justyna Kuklinski

Justyna egy vagyonkezelő cég marketing- és kommunikációs vezetője, így könnyedén ki tud fizetni fodrászának 500 fontot (218 ezer forint).

6. A 41 éves Lisa Marley

Lisa csokoládéüzletben utazik, és vállalkozása annyira jól működik, hogy 1000 fontos (kb. 430 ezer forint) fodrászhoz járhat frizurát készíttetni.

Ezekhez a fodrászárakhoz hozzá kell tennünk, hogy Angliában egyrészt jóval borsosabbak a szolgáltatások árai, mint Magyarországon, másrészt az átlagfizetés is jóval magasabb a hazainál.

További cikkek frizura témában az NLC-n:

Forrás: Daily Mail

Exit mobile version